Jdi na obsah Jdi na menu
 


Poprvé ve školce: Barunka

26. 8. 2021

 

Ani dnes nejsme ušetřeni a máme tu dalšího nováčka... Ovšem takovéto bezva návštěvy my máme rádi - takže si den s mladou kříženkou Barunkou rozhodně užijem! 

 

dsc_0864.jpg

 

Jako každá správná puberťačka se Barunka hned po svém příchodu vrhla do her se zbytkem smečky. A bylo vidět, že hlavně pánské osazenstvo je z jejího příchodu nadšené...

 

dsc_0884.jpg

dsc_0943.jpg

 

Když se pak po čase připojila i Hašlerka, spolu se Skalpelem to pak štěňata rozjela ve velkém stylu, až jim byla školka malá.

 

dsc_0973.jpg

dsc_0974.jpg

 

V podobném stylu se tedy pokračovalo i po příjezdu na zahradu - Baru s Hašky a Skalpelem byli ve svém živlu, navzájem se provokovali, okusovali a všemožně dováděli.

 

dsc_0995.jpg

 

Zbytek dnešní partičky zvolil mírnější tempo a od jejich divokých her si držel odstup.

 

dsc_1007.jpg

 

Snad jen Tacos neodolal a nadšeně kroužil kolem rozdováděné omladiny.

 

dsc_1022.jpg

dsc_1024.jpg

 

Někdy v půlce odpoledne nás zastihla celkem slušná průtrž mračen - trocha deště ale ničemu nevadila a štěňátka si tak alespoň dala na chvíli pauzu a mohla nabrat síly... Po dešti se pak pokračovalo v zábavě, dokud jsme se nesbalili na cestu zpět do školky.

 

dsc_1025.jpg

dsc_1028.jpg

 

Pro tak mladé pejsky jako je Barunka byl dnešek opravdu náročný. Tak doufám, že si teď slečna pořádně odpočine a nabere síly, ať se můžeme zase brzy potkat smiley