Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dva noví pejsci: Alma a Chips

23. 1. 2023

 

Nezávisle na sobě se nám tu dnes sešli hned dva nováčci najednou, beardetka Alma a labík Chips. Asi je načase pomalu vyhlásit stop stav...

 

dsc_0883.jpg

 

Ještě než noví pejsci dorazili, stihla si ráno zařádit stará garda - hlavně Bagheera s Gaiou to rozjely ve velkém.

 

dsc_0884.jpg

 

Pak už začalo vítání nováčků. Labrador Chips se svojí kamarádskou povahou okamžitě zapadl a hned se vrhl do společných her a bojů o tenisáky.

 

dsc_0949.jpg

dsc_0959.jpg

 

Také bearded kolie Alma, ač byla zaskočená odchodem paničky, se rychle oklepala a s grácií sobě vlastní se začala seznamovat s celou partou.

 

dsc_1001.jpg

 

To už byl ale pomalu čas vyrazit na zahradu - kde nás krom dalších her a kamarádění čekalo také sněhové překvapení. Toho využil hlavně Bady s Hašlerkou, kteří řádění ve sněhu prostě milují.

 

dsc_1011.jpg

 

Také nováčci v partě se nadšeně pustili do prozkoumávání zasněžené zahrady.

 

dsc_1032.jpg

dsc_1047.jpg

 

Ovšem nezklamala hlavně Gaia, která opět předvedla, jak šílená umí být a jak rychle dokáže běhat. Zbytek rozdováděné party - tedy hlavně Nachos, Fry a Bagheera - ji nadšeně následoval. A také Alma se místy přidala a předvedla svůj ladný pohyb.

 

dsc_1070.jpg

dsc_1077.jpg

 

V chumlu dovádějícíh pejsků se pak motal Caesar s Maxíkem a Remym, jejich hry ale nebyly zdaleka tak akční...

 

dsc_1078.jpg

 

Každopádně domů jsme se tentokrát vrátili díky tajícímu sněhu parádně zablácení a znavení. Takže páníčkům patří dodatečná omluva za ty zabahněné chlupaté koule, snad to bude ve čtvrtek lepší...