Jdi na obsah Jdi na menu
 


...mohlo by vás zajímat

 

Máte nějaké dotazy ohledně fungování školky a hotelu DOG-ZONE? Mrkněte na často kladené otázky ;-)


_aaa-.jpg

V čem je školka DOG-ZONE jiná?

Díky omezenému počtu pejsků zaručujeme opravdu osobní přístup. To znamená, že o vaše miláčky bude postaráno doslova po všech stránkách a se vším komfortem, který k tomu patří.

Každý den navíc připravujeme rozmanitý program včetně výletů na okraj Prahy, dlouhých procházek či vyjížděk na zahradu s velkým výběhem. Nemusíte se tedy bát, že váš mazlíček bude celý den někde zavřený a že bude jen utrápeně čekat na váš návrat. Ostatně o vyžití všech našich svěřenců se můžete na vlastní oči přesvědčit v rubrice DOG-NEWS, kde najdete příběh každého dne.


_aaa-.jpg

Jak je zajištěna bezpečnost pejsků?

Právě omezený počet "návštěvníků" na každý den zaručuje, že nad každým z nich udržíme maximální dohled. Program je navíc přizpůsoben aktuálnímu složení smečky s ohledem na štěňata nebo seniory.

Pokud váš pejsek vyžaduje nějakou zvláštní péči, neváhejte nás při první návštěvě upozornit!


_aaa-.jpg

Jací pejsci jsou u nás vítaní?

V podstatě neexistují žádná omezení, ať už věková či velikostní. Jedinou podmínkou je, že pejsek musí být snášenlivý vůči ostatním, nesmí se projevovat agresivně či přehnaně bojácně, abychom si den ve školce mohli všichni společně užít. 

Samozřejmostí je, že pejsci musí být řádně naočkovaní, bez příznaků jakékoli nemoci. Také "háravky" musí pobyt u nás na chvilku vynechat...

 

_aaa-.jpg

  Co mám vzít na první návštěvu?

 Není toho moc :-) Abychom mohli sepsat Smlouvu o hlídání, vezměte prosím očkovací průkaz vašeho chlupáče a nějaký váš doklad totožnosti.

Pokud je váš hafan zvyklý dostávat během dne svačinky, vemte mu i granulky (případně můžeme poskytnout vlastní, ale vždy je lepší, když pesek dostává krmení, na které je zvyklý...). Pelíšky, hračky, misky... to vše tu máme, takže není potřeba nosit nic navíc.

 

_aaa-.jpg

Je nutné se objednávat dopředu?

Určitě je to vhodné. Na každý den máme volných jen několik míst a proto platí pravidlo: kdo dřív přijde, ten dřív mele :-) Doporučujeme objednání alespoň několik dnů předem, abyste měli jistotu, že pro vás v daný den bude ještě místo.

Stejně tak zrušení pobytu je nutné udělat co nejdříve (nejpozději 24 hodin dopředu, jinak bude účtována plná cena). O naše služby je zájem, berte tedy prosím ohled na ostatní a pokud víte, že z nějakého důvodu nebudete moci dorazit, přenechte místo dalšímu zájemci!