Jdi na obsah Jdi na menu
 


Poprvé ve školce: Ripley

4. 11. 2021

 

Tak ani dnes to nepůjde bez nového psího čumáčku. Tentokrát se k nám přišla podívat mladá kříženka Ripley. A už na první dojem je jasné, že holčička bude akční torpédo a pěkný poděs...

 

dsc_0916.jpg

 

Hned po svém příchodu se Ripley pustila do divokých her a jak přicházeli další pejsci, klubko dovádějících psů se neustále zvětšovalo. A tentokrát se zapojil fakt každý - dorazila totiž Gaia, která zvedla z pelechů i ty největší pecivály...

 

dsc_0967.jpg

dsc_0992.jpg

 

Když dorazil i Remy, parta poblázněných pesanů už byla tak velká, až jsem se začala bát, že se do té naší malinké školky všichni nevejdeme.

 

dsc_1005.jpg

 

Až před obědem se situace trochu uklidnila - pánové totiž dostali od holek pěkně do těla, takže se jen znaveně povalovali a nabírali nové síly.

 

dsc_1011.jpg

 

Po příjezdu na zahradu začal ovšem celý cirkus nanovo. Kluci zahájili nové pronásledování Gaii a holky se k nim bezděčně přidaly, aby se také proběhly.

 

dsc_1035.jpg

dsc_1037.jpg

 

Hašlerka pak řádila s Lokim a Ripley kolem nich splašeně poletovala - nemohla se chudinka rozhodnout, do jaké party se přidat.

 

dsc_1047.jpg

dsc_1059.jpg

 

Kondičku si pak vzájemně prověřili Eliška s Nachosem, kolem kterých sprintovala Gaia s Napym v závěsu.

 

dsc_1063.jpg

 

Když pak postupně pejsci odpadali únavou, černé komando vydrželo a řádilo vesele dál...

 

dsc_1080.jpg

 

Nutno už jen dodat, že dnešek byl opravdu náročný a vyčerpávající, takže se moc těším na víkend a alespoň malou chvilku klidu... Ripley ale opět rádi uvítáme, už dlouho tu nebylo takhle živo!