Jdi na obsah Jdi na menu
 


Poslední prázdninová školka

31. 8. 2023

 

Zas to všechno uteklo jako voda a prázdniny jsou v tahu. Naštěstí ale pejsky škola nevolá, dál si mohou užívat pohodové dny v naší školce!

 

dsc_1091.jpg

 

Od rána tu byl také adekvátní šrumec. Sešli se totiž známé tváře, které se k nám po větší či menší pouze zase vracejí - jako třeba Maxík nebo Nachos. Všichni pak řádili a užívali si společný čas.

 

dsc_1114.jpg

dsc_1118.jpg

 

Oba kluci se moc zalíbili malé Cookie, která se kolem nich pak velmi okatě motala.

 

dsc_1129.jpg

 

Ani ostatní se ovšem nestranili kolektivu. Tashi dováděla s Gaiou, Willda se motal kolem Bagheery a psí bráškové pobíhali od jednoho hloučku k druhému.

 

dsc_1135.jpg

 

Také na zahradě panovala velmi veselá a kamarádská nálada. I když aktuální počasí moc nepřipomíná konec léta, pejsci si pobyt venku přesto užívali. 

 

dsc_1167.jpg

 

Tasha dál poletovala s Gaiou a Cosmíkem, zatímco Nachos vše doprovázel velmi intenzivním štěkotem.

 

dsc_1177.jpg

dsc_1196.jpg

 

Bagheera nejdříve laškovala s Willdou, pak ale objevila novou herní pidi parťačku a od té chvíle se od Cookie prakticky nehnula.

 

dsc_1204.jpg

 

Nachos si pak zaběhal s Fryem a poměřil síly s Cosmem, zatímco menší kluci se stále dokola přečúrávali. No prostě bylo veselo celé odpoledne...

 

dsc_1233.jpg

dsc_1241.jpg

 

Tak nezapomeňte - příště se uvidíme místo v pondělí až v úterý! Tak krásný víkend a do nového školního roku pravou nohou wink