Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dovádíme do zásoby

27. 1. 2022

 

Jakoby psiska věděli, že se teď kvůli dovolené chvilku neuvidíme, všichni jsou naprosto zběsilí a ve vražedném tempu si užívají každou dnešní hru a taškařici...

 

dsc_0903.jpg

 

Dnes se sešla opravdu divoká partička, takže o šílené nápady a nekontrolované řádění opravdu nebyla nouze.

 

dsc_0926.jpg

 

Po dlouhé době jsme opět uvítali Maxe, který se hned šťastně zapojil do rozjíveného hloučku.

 

dsc_0946.jpg

 

A pak už se prostě dovádělo - Arnie řádil s Nachosem, Gaia provokovala s přetahovadlem, kluci kolem ní náruživě poskakovali a Malina vše doprovázela hlasitým štěkotem.

 

dsc_0978.jpg

dsc_1020.jpg

 

Také odpoledne na zahradě bylo až nebývale živo. Gustave opět lítal, až za ním uši vlály, Bady se honil s Hašlerkou a zbytek party se nechal strhnout Gaiou, která se venku klasicky splašila a běhala jak šílená.

 

dsc_1051.jpg

dsc_1070.jpg

dsc_1083.jpg

 

Také Malina s Meggie a psí bráškové Momo a Kai nesměli chybět u žádné lotroviny. Hlouček pak doplnil poplašený a dnes také dost neposlušný Nachos a velké poblázněné štěňátko Arnie.

 

dsc_1089.jpg

dsc_1101.jpg

 

A aby těch dnešních šíleností nebylo málo, později odpoledne nás potkala i sněhová vánice. Pejskové ale tu bílou nadílku přijali s nadšením a dováděli vesele dál.

 

dsc_1135.jpg

 

Byl to tedy opravdu výživný poslední den, takže ta téměř třítýdenní dovolená se teď zdá více než zasloužená! Těšíme se tedy na viděnou až 17. února...!