Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dva nováčci najednou: Lara a Molly

8. 11. 2021

 

Vypadá to, že budeme muset vyhlásit stop stav! I dnes totiž přišli další noví pejsci a víc se nás sem asi nevejde... I když - čím větší parta, tím větší zábava!

 

dsc_0980.jpg

 

Jako první nováček přisvištěla velmi akční fenka australského honáka Lara. Holčička sice vypadala, že si kamarády velmi pečlivě vybírá, brzy se u nás ale rozkoukala a vrhla se do her. Nejdříve dováděla s Lokim a Hašlerkou a pak laškovala i s Gustavem a Emilkou.

 

dsc_0996.jpg

 

Hned v závěsu dorazila také mladá kříženka Molly, mírně plachá holčička, která ale také s radostí uvítala psí společnost a hned se připojila k ostatním. A jak pejsků přibývalo, bylo tu opět velmi rušno... 

 

dsc_1007.jpg

dsc_1012.jpg

 

Řádil každý s každým. A nakonec si společně zadováděly i dvě nové holčičky.

 

dsc_1022.jpg

 

Po obědě jsme na zahradu vyrazili už bez Lary, i tak jsme ale měli full stav. Ukázalo se nám sluníčko, smečka se rozprskla do všech stran a Molly  se nadšeně přidala k partě.

 

dsc_1055.jpg

 

I odpoledne bylo extrémně živo. Běhalo se a lítalo po celém dveře, hlavně Remy provokoval k lumpárnám a zbytek osazenstva se k němu okamžitě přidal.

 

dsc_1076.jpg

 

Také Angie, která dopoledne zase trochu kňourala za paničkou, venku ožila a házela šťastné úsměvy do všech stran.

 

dsc_1078.jpg

dsc_1083.jpg

 

Dováděl i Cosmo s Hašlerkou, Caramel s Gustavem, bláznivá Emilka i Mavro si zaběhal s partou. Jen Loki přepálil své síly už při dopoledním řádění s Hašlerkou, takže venku spíše stranou odpočíval a byl rád, že po něm chvilku nikdo nic nechce laugh

 

dsc_1091.jpg

dsc_1098.jpg

 

Dnes to byl tedy opět velmi vydařený den a doufám, že si ho náležitě užily i obě nové holčičky - tak třeba se s nimi zas brzy potkáme!