Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kopec psů!

14. 7. 2022

 

Tak se nám tu nakonec sešla celkem slušná banda chlupáčů, dneska to teda bude sakra velká party! Doufám jen, že všichni ve zdraví přežijeme...

 

dsc_0893.jpg

 

Školka se hned po ránu celkem rychle plnila, pejsci se vítali, poznávali a od samého začátku tu tedy bylo pěkně živo.

 

dsc_0931.jpg

 

Mezi nově příchozími byl hlavně krátkonožka Honzík, který ve školce zatím na moc dlouho nebyl, ale o to lépe hned zapadl. Oproti tomu Med se stále držel stranou všeho dění.

 

dsc_0943.jpg

 

Když pak byla smečka kompletní, řádilo se na všech frontách. Nachos lítal s Gaiou a Arniem, Eliška se motala kolem Remyho, psí bráškové povlávali za Bagheerou a nálada byla prostě skvělá.

 

dsc_0949.jpg

dsc_0968.jpg

 

Na zahradu jsme opět vyrazili ještě před polednem a dobře jsme udělali - psiska se venku ještě více odvázala a začalo psí rejdění.

 

dsc_0991.jpg

 

Zatímco Bagheera okamžitě nahodila sprinty a provokovala ke hrám psí kluky, Bady se s vidinou aportu jako vždy motal kolem mého objektivu a lezl do každého druhého záběru.

 

dsc_1013.jpg

 

Velmi brzo se strhlo herní šílenství. Nachos urputně zápasil s Hašlerkou a Gaiou o kus klacku, Arnie kolem nich euforicky poskakoval a Eliška vše doprovázela velmi pronikavým štěkotem.

 

dsc_1032.jpg

dsc_1045.jpg

 

Jen Maxík si držel styl a líně proplouval kolem dovádějících psů.

 

dsc_1046.jpg

 

I Bady se nakonec odlepil od mé maličkosti a nadšeně se vrhl do víru zábavy, stejně jako nováček Honzík.

 

dsc_1070.jpg

 

Další prázdninový den tedy proběhl na jedničku, my vyrážíme za dalším táborovým dobrodružstvím a na viděnou se opět těšíme 8. srpna. Do té doby užívejte léta!!!