Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nejvyšší čas na dovolenou!

27. 6. 2022

 

Teď vážně - takové vedro, jako je dnes, už je zdraví nebezpečné! Je nejvyšší čas vyhlásit prázdniny, ať si můžeme všichni na chvilku odpočinout...

 

dsc_0864.jpg

 

Po ránu byl ve školce příjemný chládek, takže pejsci měli ještě energii, užívali si společné hry a dokonce i Bettynka se přidala k rozdováděným klukům.

 

dsc_0889.jpg

dsc_0892.jpg

dsc_0899.jpg

 

Jak teploty stoupaly, herní nadšení polevovalo. Jen Puding to nehodlal vzdát a nadšeně kroužil kolem každého, kdo zrovna prošel okolo.

 

dsc_0911.jpg

 

Odpoledne na zahradě už jsem se všichni vařili. Pejsci proto pro dnešní odpoledne zvolili jiný způsob zábavy a místo běhání se povětšinou jen váleli v trávě.

 

dsc_0921.jpg

dsc_0933.jpg

 

Ti nejotrlejší, tedy Cosmo a Pepper, si ale nemohli odpustit alespoň částečné proběhnutí. A Hašlerka se samozřejmě přidala.

 

dsc_0942.jpg

 

Bagheera naopak vypadala, že se horkem brzy rozpustí a v podstatě se odmítala hýbat.

 

dsc_0955.jpg

 

Nejvíc to všechno odnesla Emilka - chvíli lítala s partičkou odvážlivců a pak si přehřátá musela chladit bříško na cihlovém chodníčku...

 

dsc_0963.jpg

dsc_0965.jpg

 

Takže tedy všem přejeme, ať ty tropy nějak zvládnete a my si jedeme užívat pohodu do jihočeských lesů... heart A nezapomeňte, 11. a 14. července se můžeme zase potkat ve školce, tak se případně hlaste, pokud chcete přijít!