Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nově ve školce: Mugi

22. 8. 2022

 

Navzdory nepatrně nepříznivému počasí k nám i dnes zavítal další nováček. A tentokrát je to bomba pejsek, kříženec labradora s čau-čau Mugi.

 

dsc_0901.jpg

 

I když panička varovala, že Mugi po ní bude asi brečet, frajer se hned vrhnul do společnosti pejsků a spíše než hromádka neštěstí z něj okamžitě byla žíznivá čára. Hlavně s Pepper si po ránu vyhrál nejvíce.

 

dsc_0920.jpg

 

Jak se všichni scházeli, bylo vidět, že Mugi je ve svém živlu. Se všemi se radostně vítal a užíval si smečku - hlavně tedy Gaiu, která se hned ukázala jako rovnocenný parťák pro každou blbinu.

 

dsc_0938.jpg

dsc_0962.jpg

 

Když se k nám přidal i Bady a Remy, vyrazili jsme na zahradu. Tentokrát ještě před polednem, abychom se alespoň na chvíli vyhnuli dešti, který na odpoledne slibovala předpověď.

 

dsc_0968.jpg

 

Také venku byl Mugi jako ryba ve vodě, kroužil po zahradě, zkoumal všechny pachy a samým nadšením nevěděl, kam se dříve vrtnout.

 

dsc_0985.jpg

 

Dilema za něj vyřešil zbytek dnešní party, Cormo s Gaiou se okamžitě vrhli do rozjařených her a Mugi se nenechal dlouho pobízet.

 

dsc_0995.jpg

 

Brzy po dvoře lítali všichni - v čele s Badym, který opět vyhrabal nějaký aportek, s kterým pak uháněl sem a tam.

 

dsc_1000.jpg

 

I Remy se tentokrát odvázal a předváděl neskutečné kreace.

 

dsc_1008.jpg

 

I přesto, že se později odpoledne dostavila slibovaná průtrž mračen, udrželi si pejsci dobrou náladu a i když byli všichni zmoklí jako slepice, dál spokojeně korzovali po zahradě.

 

dsc_1017.jpg

dsc_1029.jpg

 

S klidem tedy mohu napsat, že Mugi si dnešek užil - a ostatní snad také!