Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nově ve školce: Peri

30. 9. 2021

 

Dnes tu máme jednoho nezvykle malinkatého ale bohužel také velmi plachého italského chrtíka, holčičku jménem Peri. Přišla se k nám trochu otrkat, tak uvidíme, jak tu dnešní partu zvládne...

 

dsc_0891.jpg

 

V první chvíli byla Peri tak vyplašená, že se socializací jsme začali u mě na klíně. Když se holčička malinko rozkoukala, zmohla se jen na to, že v koutku sledovala okolní dění.

 

dsc_0905.jpg

 

Zbytek smečky se naopak vůbec neostýchal. Hlavně Gaia s Nachosem se okamžitě pustili do divokých her a postupně se přidala i Caramel, Eliška, Remy, Cosmo i Gustave.

 

dsc_0926.jpg

dsc_0951.jpg

 

Prťavá italka se osmělila až před obědem, kdy vykročila ze stínu a nenápadně začala proplouvat kolem ostatních.

 

dsc_0973.jpg

 

Odpoledne zábava opět přitvrdila, smečka vypuštěná z auta se vyřítila na zahradu a malinká Peri se vyděsila nanovo. Pro jistotu tedy zůstala na stopovačce, aby jí nenapadlo zmizet z dohledu.

 

dsc_0985.jpg

dsc_0989.jpg

 

Gaia s Nachosem se znovu pustili do řádění a trochu neurvale chtěli zapojit i vyplašenou holčičku, takže socializace bylo najednou víc než dost...

 

dsc_1016.jpg

 

Když Peri odmítla dovádět, přidali se k těm dvěma alespoň Eliška s Gustavem. Jejich zběsilé hry a nadšený štěkot nakonec rozdivočel i zbytek party, takže se strhl opravdový blázinec. 

 

dsc_1024.jpg

dsc_1036.jpg

 

Prostě a jednoduše - pokud po tomhle odpoledni nebudou ty psiska úplně KO, tak už nevím, co by je mohlo unavit!

 

dsc_1052.jpg

 

Tak krásný a klidný víkend a v pondělí zase čau wink