Jdi na obsah Jdi na menu
 


Poprvé ve školce: Lara

5. 12. 2022

 

Dnes se k nám na zkoušku přišla podívat malá holčička adoptovaná z útulku Home4Pets - štěňátko Lara. Prý se s pejsky moc nekamarádí, tak ji u nás trochu otrkáme...

 

dsc_0919.jpg

 

Po ránu byla Lara opravdu docela zaskočená z tolika rozdováděných psů a raději si udržovala bezpečný odstup.

 

dsc_0933.jpg

 

Popravdě se jí ani nedivím - psiska byla opět jak utržená ze řetězu a hlavně Gaia s Hašlerkou a Pepper se hned vrhly do hodně divokých her.

 

dsc_0956.jpg

 

Jak se ale sešla celá parta, Larinku přemohla zvědavost a nenápadně se začala motat kolem celé skupinky. Ze všech dnešních příchozích jí byla nejsympatičtější asi Bagheera - přeci jen byla oproti ostatním o něco klidnější, takže se holky osmělily a nakonec si i pohrály.

 

dsc_0960.jpg

dsc_0983.jpg

 

Na zahradu jsme vyrazili už bez štěňátka, aby toho na takového prcka nebylo moc. Zatímco část smečky měla odpoledne celkem klidný nástup, několik pejsků se okamžitě rozlétlo do všech stran.

 

dsc_0990.jpg

dsc_0995.jpg

 

Netrvalo dlouho a a rozverná nálada Gaii a Cosma přešla i na zbytek party. Z pejsků se staly žíznivé čáry a zábava nabrala na obrátkách.

 

dsc_1023.jpg

 

Přidal se i jinak celkem rozvážný Remy a zběsile poletovala i Pepper s Fryem.

 

dsc_1038.jpg

dsc_1059.jpg

 

I když jsme kvůli rychlému soumraku opět odjížděli domů relativně brzo, myslím, že i dnes budou všichni solidně znavení!