Jdi na obsah Jdi na menu
 


Poslední prázdninová školka...

29. 8. 2022

 

S koncem prázdnin na mě padá lehká nostalgie, že už končí naše milované léto... Naštěstí psiska ten čas vnímají jinak a užívají si každý okamžik!

 

dsc_0886.jpg

 

Hned po ránu, jakmile se sešla většina dnešní smečky, proto začala velká vítací a hrací mela.

 

dsc_0932.jpg

 

Parťáky na život a na smrt se okamžitě stali Mugi s Pudingem, kteří se do sebe ve víru her zakousli a už se nepustili.

 

dsc_0950.jpg

 

K mé velké radosti se tentokrát velká část party usídlila v mé pracovničce, takže bylo občas obtížné dostat se k počítači, nebo si alespoň sednout laugh

 

dsc_0957.jpg

 

Ven je vyhnal až příchod Remyho, který rozpoutal další vlnu řádění.

 

dsc_0979.jpg

 

Ani odpoledne na zahradě to nevypadalo na velké rozpaky z konce léta. Smečka se nadšeně vrhla do trávy, užívala si sluníčka a jako vždy bezmezně dováděla.

 

dsc_0994.jpg

 

Celá parta tentokrát řádila hezky společně, takže těžko vyjmenovat, kdo si hrál s kým - všichni blbli a poskakovali, až jim uši lítaly. Snad jen Maxík s Betty se většinu času drželi stranou - pokud to bylo jen trochu možné.

 

dsc_0995.jpg

dsc_1002.jpg

dsc_1038.jpg

 

Mezi největší závodníky celého odpoledne patřila samozřejmě Gaia, Mugi, Arnie a také Cosmo s Pudingem a v neposlední řadě Bady, který se k nám přidal na odpolední vyjížďku. Ani Remy s Vildou ale nezůstali pozadu a lítali za ostatními. Prostě tentokrát byl akční opravdu každý.

 

dsc_1042.jpg

dsc_1057.jpg

 

V tak veselé společnosti mě ostatně také velmi brzy přešly všechny chmury a už teď se těším na další dny a také na nadcházející barevný podzim wink