Jdi na obsah Jdi na menu
 


Stromek dneska válí

29. 5. 2023

 

Vím, titulek zní trochu netradičně, ale v praxi to prostě znamená, že jeden z našich voříšků dnes přišel v nadmíru rozverné náladě a od rána pěkně řádí!

 

dsc_0890.jpg

 

Jako první se Stromek pustil do souboje s podobně potřeštěnou Gaiou. K mému překvapení se do jejich her přidal i jindy ležící a spící Maxík.

 

dsc_0905.jpg

 

Ani Bagheera nezůstala stranou a dovádějícího Stromka pošťuchovala k dalšímu řádění. 

 

dsc_0947.jpg

 

A stejně tak Andy si nenechal ujít příležitost k přátelskému porovnání sil. Celé dopoledne byl tedy Stromek v centru dění...

 

dsc_0953.jpg

dsc_0979.jpg

 

Na odpolední výlet se k nám přidal ještě Bady, který okamžitě ovládl zahradu a lítal z jedné strany na druhou jak smyslů zbavený. To zbytek party si po rušném dopoledni dával spíše pohov.

 

dsc_1002.jpg

dsc_1007.jpg

 

Stromek sice zkoušel rozběhat alespoň holky,  moc úspěšný ovšem nebyl - vypadalo to, že vedro zmohlo i neutahatelnou Gaiu.

 

dsc_1015.jpg

 

Bady s Hašlerkou ovšem nepolevovali a dávali si závody napříč celým dvorem.

 

dsc_1039.jpg

dsc_1042.jpg

 

Nakonec se jim tedy povedlo celou partu aspoň trochu rozhýbat - nebo při nejmenším zvednout na nohy a vytáhnout ze stínu do centra dění laugh

 

dsc_1050.jpg

 

Tak doufejme, že si psiska na to letní počasí rychle zvyknou a budou řádit navzdory vyšším teplotám - protože tak krásné dny si přeci chceme pořádně užít!