Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naše mediální "zářezy"

14. 10. 2016

 

Máme to štěstí, že se o nás občas zajímá některý ten novinář :-) Nabízíme přehled reportáží a článků, které popisují nás nebo naši činnost...


V reportáži o Mistrovství České repubilky v agility, která vyšla v listopadovém čísle časopisu Psí kusy, si všimli našich heroických výkonů, takže zde s Babulkou máme fotku s komentářem "účastnit se mistrovství lze i v sedmém měsíci". Celý článek najdete TADY.

psi-kusy_11-2016.jpg

 

Jak to v té naší psí školce chodí popisuje moc pěkný článek na portálu žena-in.cz, který najdete ZDE.

 

Nejnovější příspěvek vypráví spíše o mě než o psech, ale prý je inspirativní ;-) Více ZDE na portálu žena-in.cz.

 

Dne 25. března o nás vyšel článek v pražském vydání deníku 5 plus 2. Tedy nejen o nás, samozřejmě, ale Babulka tu má opět pěknou fotečku :-) Celý článek najdete ZDE.

 

Ve čtvrtek 13. března jsme byly s Babulkou trochu narychlo pozvány do Klubu rádia Junior na Českém rozhlase, abychom si s Veronikou Hájkovou řekly něco o psí školce a výchově pejsků. Nakonec to bylo moc příjemné povídaní, jehož záznam najdete ZDE.

 

V neděli 2. března se vysílal další díl pořadu Chcete mě?, kde jsem vystupovala za sdružení Home4Pets. Shrnuli jsme dosavadní úspěchy a věnovali jsme se také tématu množíren. Velkou mediální star byla opět Babulka, ale zahráli si zde i někteří naši školkaři. Obsah dílu včetně videozáznamu najdete ZDE.

214563221300005_005.jpg

 

Ve čtvrtek 12. září mě pozvali do pořadu Večerní host Radiožurnálu, abych mluvila o psích školkách, výchově psů a také o aktivitách našeho sdružení Home4Pets. Záznam najdete ZDE.

 

Naše mediální star Babů je hrdinkou srpnového vydání časopisu Psí kusy. Na celých čtyřech stránkách si zde můžete přečíst její příběh - ze slovenské karanténní stanice až na agilitní stupně vítězů...

Celý článek najdete ZDE.

novy-obrazek.jpg

 

Další poučná reportáž pro všechny, kdo ještě stále nechápou význam slova "množitel". Tentokrát jsme se objevili v pořadu Události na ČT1. Video ZDE.

 

Snídaně s Novou, 23. května. Měli jsme tu čest být hosty ve Snídani s Novou a povídat si na téma psích školek a hotelů. Babulka se Špagátem nás krásně reprezentovali a usmívali se do kamery, takže se okamžitě stali miláčky moderátorů i celého štábu :-) A já jim tímto ještě jednou děkuji, že to tak skvěle zvládli!

Záznam našeho vystoupení najdete zde:

 

Pološero: Zvířecí chůvy

O našich dobročinných počinech se dozvěděli v České televizi a vznikl tak krásný díl pořadu Pološero s podtitulem "Zvířecí chůvy". Povinnost zhlédnout tento díl mají zvláště ti, kteří stále zvažují pořízení štěněte bez papírů. Poučná podívaná je to ale i pro všechny ostatní...

Odkaz na pořad najdete ZDE

 

Marianne bydlení, březen 2013: Nechte domácí mazlíky býti zvířaty aneb do čeho se vyplatí investovat...

Celý článek najdete ZDE

merged-1364034689-page-001.jpg 

 

V pořadu Bez cenzury, který byl vysílaný 5.3. 2013 jsem v reportáži "Odsouzenci na smrt" dostala možnost alespoň částečně vysvětlit podstatu činnosti sdružení Home4Pets aneb proč vlatně děláme to, co děláme... A na mediální hvězdičku si tu se mnou zahrála i Babů.

Záznam pořadu najdete v archivu TV Barrandov ZDE


Za Home4Pets jsem měla možnost hovořit také v pořadu Chcete mě?. Obsah celého dílu včetně záznamu reportáže najdete ZDE

 

211563221300039_009.jpg